Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kicserélik nekem díjmentesen...

Kicserélik nekem díjmentesen a vevőszolgálaton?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy laptopot a Mediaban és itthon láttam meg, hogy legközelebb Olaszországban tudnám tölteni:D elolvastam a termék adatait, de erre vonatkozó infót nem találtam sehol, ezért is vásároltam meg. Több ismerősöm is azt mondja, hogy díjmentesen ki kellene cserélniük a vevőszolgálaton a töltőt. Ők csak találgatnak, arra gondoltam, felteszem itt is a kérdést, hiszen leghamarabb holnap délután tudok bemenni, addig hátha gyűjtök valami információt itt.

2017. jan. 21. 14:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Acer Aspire ES1-331, ez lemaradt
2017. jan. 21. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Olaszországba 230V 50Hz van, csak egy adaptert kell kérned hozzá, nem létezik hogy ne legyen.
2017. jan. 21. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Átalakítók: [link]
2017. jan. 21. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, próbáld meg. Ha nem, akkor veszel hozzá egy másik kábelt kb. 800 Ft-ért.

[link]

2017. jan. 21. 15:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy létezik átalakító, új töltő stb. Nem ez az elsődleges, mert nem venni szeretnék. Arra vagyok kiváncsi, kicserélik-e ráfizetés nélkül, főleg ha nem volt feltüntetve sehol ez a kis bökkenő.
2017. jan. 21. 15:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Vagy adnak-e ingyen átalakítót, nekem mindegy.
2017. jan. 21. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!