Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A laptopomon elég sok billenty...

Hosszúhajú kérdése:

A laptopomon elég sok billentyűről lekopott a betű. Mit ragasszak rá, hogy újra láthatóak legyenek?

Figyelt kérdés
A laptopomon már elég sok billentyűn nem is látszik a betű, így szinte vakon gépelek. Régen leragasztottam úgy, hogy saját magam írtam matricára betűket minden billentyűre, de elég ronda lett. Először is fekete a billentyű és fehérek a betűk, így eleve nem mutatott jól a fehér matricán díszelgő fekete betű. Ki tud valami esztétikus megoldást arra, hogy újra láthatók legyenek a betűk? Nem veszek új laptopot, ez szóba se jöhet.

2017. jan. 17. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
2017. jan. 17. 18:50
 2/12 Trevor. ***** válasza:
Tanulj meg vakon gépelni.
2017. jan. 17. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
A gombokat fel lehet pattintani, szedni és a valami elektronikai áruházban tudsz venni gombokat és azt csak visszapattintod a helyükre
2017. jan. 17. 18:53
 4/12 A kérdező kommentje:

1. jó az ötlet! de ez nekem most kicsit drága, csak betűkre

2. jót röhögtem, de már szinte azt teszem. csak akkor látom mit írtam, ha újraolvasom

3. ez is jó ötlet!

A bajom az, hogy mindent csak rendelni lehet. Ezt meg utálom, nekem mindent látni kell. Nincs olyan valódi üzlet, ahol meg is nézhetem, úgy fizikailag? Vagy házilagos, de esztétikus megoldás? Vagy akár ha lehet kapni fekete matricát? Hol?

2017. jan. 17. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
Édes istenem... Befáradsz egy telibevert infós üzletbe és rákérdezel. Ha nem vagy funkcionális analfabéta, már azt is tudod mit kérj.
2017. jan. 17. 19:04
 6/12 A kérdező kommentje:
a telibevert infós szaküzlet alatt egy számítástechnikai boltot értesz?
2017. jan. 17. 19:11
 7/12 anonim ***** válasza:
26%
Nem, a legközelebbi Burger Kinget...
2017. jan. 17. 19:13
 8/12 A kérdező kommentje:

mér ott is van? :)

egyébként meg nem tudtam, hogy létezik ilyen árucikk is , na meg egyszerűbb laptopon tanácsokat kérni - főleg ha a házilagos megoldás is érdekel! - mint egy órán át bevillamosozni, hogy milyen otthoni házilagos ötleteket tudnak, amihez elvileg nem is kellene bemenni.

2017. jan. 17. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet kapni matricát, nem drága, bármelyik szervízben van informatikai boltban.

[link]

2017. jan. 18. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
2017. jan. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!