Veszélyes anyagok az informatikában?
Figyelt kérdés
Leírnátok az informatikában(széles körben) szereplő legveszélyesebb (vegyi..stb) anyagokat plusz az elektronikus eszközt amihez használjuk/amiben van? Vagy egy link ahol ezt megtalálom?2017. jan. 15. 14:57
1/5 petizacc válasza:
Laikusként én az akkumulátorok háza táján néznék szét először.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jan. 15. 15:08
3/5 anonim válasza:
[link] itt a link.
A keresőszavakat szándékosan nem írtam bele.
Ne legyél már ennyire életképtelen.
AZ első találati oldalon a cikkek fele erről szól.
4/5 anonim válasza:
De itt egy részletes cikk:
GYakorlatilag szinte minden veszélyes hulladék.
A kiürült festékkazettától az folyadékkristályos kijelzőn át az alaplapokon található kondenzátorokig szinte minden veszélyes hulladék.
5/5 anonim válasza:
ez angolul van.
De amit sehol se említenek az szerintem az elhasznált energia, ami rövidtávon ránk is kihat. Mert amíg működnek ezek a gépek addig nem okoznak problémát, miután meg már hulladék hajóra rakjuk és szegényebb országokban okoz kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!