Tudtok egy jó virusirtót?
Figyelt kérdés
Valamilyen virus rá ment a gépemre és nem szivesen telepiteném ujra a windowst. Olyat szeretnék venni ami megtisztitja a gépet.2017. jan. 11. 18:22
1/10 A kérdező kommentje:
Tisztára olyan lett a gép mintha windows 95-öt telepitettem volna rá....
2017. jan. 11. 18:23
2/10 anonim válasza:
Malwarebytes és avast vagy Nod32 ezeket ajánlom.
A malwarebytes az malware ellen van (ezek olyan vírusok amit a vírus írtok még nem ismernek azaz újabb vírusok)
Avast és nod32 is nagyon jó virusirtók de ha nagyon megfertőzte valami a géped akkor jobb megoldás lenne újra rakni.
3/10 anonim válasza:
Honnan és mit szedtél le hogy ennyire gázos lett a gép?
4/10 anonim válasza:
Venni? Nem kell venni semmit, a windowshoz ingyenes a MSE Microsoft Security Essentials, vagy a Windows Defender. A virusokat mind ismeri. A malwarekre pedig ott a Malwarebytes, az is ingyenes.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak keresgéltem a neten és egyszer csak átváltott win 95-re. Mikor bekapcsolom akkor win 7-et ir ki...
2017. jan. 11. 19:05
6/10 A kérdező kommentje:
Amit te irtál 3-as azok tényleg ezt is fel tudják ismerni?
2017. jan. 11. 19:07
7/10 anonim válasza:
Szóval újraindítás után is úgy néz ki mintha a 95 lenne?
Pontosan mi változott?
8/10 anonim válasza:
Ha ez egy vírus akkor biztos felismerik de szerintem itt valami más lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Mi lehet?
2017. jan. 11. 19:45
10/10 A kérdező kommentje:
Ujrainditáskor mikor beirom a gép jelszavát akkor még win 7 de utána át vált 95 re win 7 es hátteret sem enged beállitani...
2017. jan. 11. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!