Mire jó az ECDL vizsga?
Figyelt kérdés
Esetleg egyetemre felvételinél ad plusz pontot? És ha ad akkor hányat? Mennyibe kerül? Hely függő?2017. jan. 11. 08:46
1/3 anonim válasza:
Egyetemre jelentkezésnél nem ad plusz pontot, viszont könnyebben fölvesznek munkahelyre, van díja, vizsgánként kell fizetni. Én nem tudom mennyi, nem vagyok ECDL-es, osztálytársaim azok. Amúgy.pedig kérdezd meg az infótanárod.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
ha közép vagy emelt szinten teszel informatika érettségit és 5-ösre sikerül, akkor minimális költséggel igényelhetsz ECDL vizsgabizonyítványt.
én így szereztem meg.
egyetemre nem ad felvételi pontot, viszont ha érettségiznél infóból, akkor egyszerre tudnál felhasználni felvételihez + ECDL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!