Valaki rendelt már a ledvasar.hu oldalról? Mennyire jó minőségűek a ledlámpák? Megéri megvenni?
Legalja. Épeszű ember nem vesz kukorica ledet. Mert legalább vakít, ha normális fényereje és színvisszaadása nincs. Normális gyártók hasonló árú termékei nem így nézek ki, nem pár panel, teleszórva leddel kukorica alakban, belül pedig valami primitív áramkorlátozással, aminek része a 100 Hz-es vibrálás.
Viszont legalább már az üzemeltető nem kamu. Nem rég valami egyéni vállalkozó volt megadva, olyan adószámmal, amit az e-cegjegyzék nem talált. Akkor kicsit beblöfföltem a srácnak, hogy csúnya dolog nem létező adószámmal közteher mentesen kínai fost árulni, de a NAV bizonyára örülni fog az oldalnak. (nem küldtem el a NAVnak, de a tudat, hogy végiggondolták hogy mi lesz ha mégis...)
Úgy tűnik hatott, mert most már létező cég van megadva, élő adószámmal. A termékeik ettől függetlenül nem túl jók.
Ha led, akkor GE (Tungsram néven is vannak termékeik, de az sem magyar már), Philips, Osram, Megaman, és a hely ahol kaphatóak: lumenet.
Tavaly szeptemberben vásároltam tőlük egy 12db-os csomagot. 4 hónap alatt 6db ment tönkre, valószínűleg a maradék 6db is hamarosan tönkre fog menni. Szépen felépített weboldal és marketing, de a termék nem ér egy forintot sem. Sajnos átverés és soha többet nem vásárolok ettől a cégtől. (ui:facebookon szóvá tettem és ezért letiltottak)
Nem ajánlom senkinek!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!