Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nagy hatótávolságú adó-vevő...

Dexters kérdése:

Nagy hatótávolságú adó-vevő egység? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Üdv. Nagy hatótávolságú adó-vevő egységet keresnék. 3-5km-es hatótávot kellene elérni és a fő lényegessége, hogy kis helyigénye legyen. Autóriasztó egységet építgetek saját célra, de hiába kerestem-kutattam a dologban, nem találtam megfelelő hatótávú kommunikációs egységet. Egy két-utas távvezérléshez kellene. A kis hely is azért lenne fontos, mert a távirányító egy elég kis egység lenne. Wifi volt az első gondolatom, de ekkora hatótávot még a wifi sem produkál. Affajta pageres autóriasztó lenne, távindítás funkcióval ellátva.
2017. jan. 9. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Régen a CB rádiósok 27 megás sávján működtek ilyesmi riasztók, szóval ilyesmi témában keresgélj, hogy mini 27 megás pager adóvevő, manapság meg a modellezők távirányítói működnek ezen a sávon, szóval van esély hogy ezen a sávra fogsz találni távirányítót.
2017. jan. 9. 16:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm, remélem találok valami használhatót. Egyébként a Viper - Car Alarms-tól jött az ötlet. Ez alapján akarok egy hasonló autóriasztót összerakni. A Viper is kb. 3-5km-es hatótávon működik tiszta terepen. Persze valamelyest ront a jelen a falak, házak, stb.. De a távindítás funkció miatt így is marad elég nagy hatótáv. Alapvetően a Viper-t akartam megrendelni, de hiába írok be az oldalra Magyarországi irányítószámot rendelésnél, visszadobja, hogy nem található. Így lehetetlen megrendelni.

Üdv.

2017. jan. 10. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!