Eltűnt a tabletem, hogyan találhatom meg? (Többi lent)
Az iskolába elvittem magammal, a táskámban volt, és nap végére eltűnt. Valószínűleg tesi óra közben az öltözőből lophatták ki, mivel az ajtót nem zárták be.
Valahogy megtalálhatom ?
Sajnos az iskola nincs kamerázva, a készülékben nem volt SIM kártya, mivel az iskolában van wifi, illetve jelszó sem védi és olyan programot sem tettem rá, ami által bemérhető lenne.
Viszont elvileg, ha valaki fellép egy wifi hálózatra, akkor megtalálható az eszköz. Ez mennyire igaz ?
A válaszokat előre is köszönöm, és a "minek jársz iskolába tablettel" válaszokat kérlek mellőzzétek, mert megtalálni szeretném a készüléket, nem azt firtatni, hogy buta módon hagytam eltulajdonítani.
"olyan programot sem tettem rá, ami által bemérhető lenne."
Fogadd gratulációmat. Ha az android eszközkezelőt sem aktiváltad, akkor búcsúzz tőle.
1. válaszoló :
Az én véleményem szerint, nem sokat érnek ezek a dolgok, ha helymeghatározást és Wifit kikapcsolva a gyári adatok visszaállítását elindítják a készüléken.
Bár az eszközkezelő alapból rajta van, de nem hiszem, hogy ez működne ettől függetlenül.
Abban reménykedem, hogy az illető nem figyelt ezekre, é még előtte felment egy hálózatra. Ez esetben Google alapján kikereshető a bejelentkezés helye ?
2. válaszoló : Tesi óra után egyből jeleztem a tanárnak / igazgatóságnak, mindenkit átkutattak de sehol em találták. A tavalyi évben ugyan ez volt a helyzet egy laptoppal, de nem szeretném, hogy az én készülékem is hasonló sorsra jusson.
Köszönöm eddigi válaszaitokat, ezek után mit tudtok még nekem mondani a helyzetről, mit tehetek ? ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!