Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért írja azt a Technika Led...

Miért írja azt a Technika Led HD tv amikor bedugok egy Pendrive-t néhány filmre megnyitáskor hogy "érvénytelen vagy nem megerősített fájl"?

Figyelt kérdés
Technika Led Tv-be bedugok egy 1TB(1000gb)-os Pendrive-t, NTFS formátumra van formázva. 720p-es filmet szeretnék rajta nézni mivel HD tv, levan töltve a film, bedugom a Pendrivet, és néhány filmre azt írja hogy "érvénytelen vagy nem megerősített fájl" és a hozzá tartozó sokkal kisebb samplet meg lejátssza, mi lehet a gond?

2017. jan. 6. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Lehet a formátuma nem tetszik neki vagy szimplán szoftveresen minőségtelen.
2017. jan. 6. 22:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Formátumra tökéletes, hísz más filmeket megnyit csak néhányat nem
2017. jan. 6. 22:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Ja és azt a filmet amit pont a tv nem nyit meg, azt pl a gép megnyitja, szóval azzal sincs semmi baj, itt valamit beállítani kell, légyszíves valaki segítsen nekem
2017. jan. 6. 22:46
 4/13 |Orfeusz| ***** válasza:

A formátum nem támogatott. A tévé használati útmutatójában valószínűleg benne van, hogy milyen kódolású filmet tud lejátszani.

Arra az 1TB-os pendrive-ra is kíváncsi lennék, mert ami valóban ekkora kapacitású az 900-1000 dollárba kerül. Valószínűleg jól átvágtak vele. (Ha külső merevlemezről van szó akkor persze nem érvényes az előbbi vád).

2017. jan. 6. 22:49
 5/13 |Orfeusz| ***** válasza:

A filmek közt is van többféle formátumú (helyesebben kódolású). Az xvid, mkv a két legelterjedtebb.

Itt van egy tesztcsomag, ezekből ami érdekel (720p-sek) töltsd le, és próbáld meg a tévén lejátszani. Így fel tudod térképezni, hogy mi támogatott, és mi nem. [link]

2017. jan. 6. 22:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Pendriveről van szó 2. válaszoló, ebay-en 3000ft körül jutottam hozzá ncore-rol letöltött hd-s filmek, ugyan az a formátum az összes
2017. jan. 6. 23:02
 7/13 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, 3db 720p-s volt fennt, mind a 3-at letöltöttem áthúztam pendrive-ra és lejátszotta mind a hármat, na ilyenkor mivan? Most mihez kezdjek?
2017. jan. 6. 23:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon egyszerű, átb*sztak a pendrive-val.

Az valószínűleg egy 2 gigás pendrive (jó esetben 8) csak egy terásnak mutatja magát. És amikor eléri a valós kapacitást utána vagy sehova nem ír, vagy felülírja a meglévő memóriát.

2017. jan. 6. 23:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Értem, egyébként ezt a filmet nem hagyta lejátszani jól láthatóan .mkv formátum :

walle-new.moon.720.mkv

8.74 GB

És ugyan ebben a formátumban hagyta ezt lejátszani:

whoami-720p-hyperx.mkv

4.65 GB

2017. jan. 6. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valójában 8 gigás az a pendrive.
2017. jan. 6. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!