Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan birok az Access Pointta...

Hogyan birok az Access Pointtal rácsatlakozni a szomszéd Wifijére? Az asztali számítógéppel bírom fogni, de szeretném laptoppal is. Tudom a szomszéd rúterjának a jelszavát.

Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

És megengedte?

Egyébként a tűzfalon kell engedélyezni.

2017. jan. 5. 00:05
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha nincs térerő, akkor egy külső Wifi stickkel, lehetőleg külső antennással.

Ha van térerő, de nem megy, akkor egy előrelátó okos szomszédod van. Én is így csináltam a szomszédasszonnyal, megadtam az SSID-t, jelszót, de csináltam a wifikártyájára egy MAC szűrést. Persze vernyogott a fia, meg annak a haverjai, barátnői, mert nekik nem működött...

Szerintem a szomszéd is csak az asztali géped engedélyezte, örülj ennek is.

2017. jan. 5. 08:33
 3/16 A kérdező kommentje:
Ő nem tudja, hogy én rácsatlakoztam a gépemmel.Egy idősebb bácsika a szomszédom és nem is nagyon ért a gépe kezeléséhez. Mivel igen közel vagyunk egymáshoz elég jó a jel.
2017. jan. 6. 20:20
 4/16 anonim ***** válasza:
A bácsi fizet, te meg használod? Nem szégyelled magad? Legalább segíthetnél neki megtanulni a számítógép és a net használatát!
2017. jan. 7. 13:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen a bácsi fizeti a havi díját,de naponta max. egy órahosszat használja.Mivel még nem nagyon ért a gépe kezeléséhez sűrűn segítek neki. A facebookkot is én csináltam meg neki, így jutottam a rútere jelszavához. Amúgy én sem vagyok fiatal és én is keveset használom az internetezést, nem úgy mint ti fiatalok 24 órából 25órát lógtok az okos telefonjaitokon.
2017. jan. 8. 21:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Elveimbe ütközik, hogy segítsek neked!

A szomszéd megkért, hogy csinálj neki facebookot, de te ezen kívül "valahogy véletlenül" megszerezted a wifi router jelszavát is. Tudtommal a facebook regisztrációhoz nem szükséges a wifi jelszó, ha a gép fel van csatlakozva.

Nem lennék meglepve , ha gondosan felírtad volna az öreg email és facebook jelszavát is.

Az a szerencséd, hogy nem tartozom az oldal üzemeltetői közé, mert szabadidőmben, hobbiból megkeresnélek az IP-címed alapján, és utána átállíttatnám a szomszédoddal az összes létező jelszavát, amihez csak hozzáférhettél.

Úgy látszik, az idősebb kor nem garancia a becsületességre, egy utolsó jellemtelen féreg vagy!

2017. jan. 9. 09:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom az ameil és a facebook jalszavait is mivel én csináltam neki az ő megbízásából. Az, hogy néha használom az ő nettjét azzal nem károsítok meg senkit sem. ÉN VAGYOK AZ EGYEDÜLI AKI HASZNÁLJA MÁSNAK A NETTJÉT.
2017. jan. 10. 21:30
 8/16 anonim ***** válasza:

Attól még féreg vagy.

Szerencséd hogy annyira nem értek az informatikához, hogy egyszerű userként meg tudjam hackelni a gyakorikerdeseket, mert ha értenék hozzá, már magánemberként is megkeresném a szomszédodat.

Nem érted meg, hogy ha nem adta meg a jelszót, akkor nincs jogod használni? Ha valakinek fiókot csinálunk, akkor normális emberúgy csinálja, hogy előre megkéri az illetőt, hogy találjon ki valami jelszót, legyen benne kisbetű, nagybetű, szám. Írja fel. Amikor a regisztrációnál a jelszóra kerül a sor, helyet cserélünk, és megkérem hogy írja be. Ennyi.

Komolyan, már úgy arcon törölnélek, hogy kivinnéd a közfalat, te, embernek látszó élőlény.

2017. jan. 10. 21:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Javítás után újra kellett telepíteni a windows10-et. A jelszónál a szerelő átadta a laptopot, el is fordult, nem is akarta tudni. Ez a normális eljárás.
2017. jan. 11. 12:03
 10/16 Mamija Mindanyiunk válasza:
Énszerintem nem te vagy az egyedüli aki rácsatlakozott másnak a wifijire. Az aki meg annyira vág az vagy egy nagy álszent, vagy nagyon írígy. Figyelembe se vedd az ilyen megjegyzéseket.
2017. jan. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!