Hogyan birok az Access Pointtal rácsatlakozni a szomszéd Wifijére? Az asztali számítógéppel bírom fogni, de szeretném laptoppal is. Tudom a szomszéd rúterjának a jelszavát.
És megengedte?
Egyébként a tűzfalon kell engedélyezni.
Ha nincs térerő, akkor egy külső Wifi stickkel, lehetőleg külső antennással.
Ha van térerő, de nem megy, akkor egy előrelátó okos szomszédod van. Én is így csináltam a szomszédasszonnyal, megadtam az SSID-t, jelszót, de csináltam a wifikártyájára egy MAC szűrést. Persze vernyogott a fia, meg annak a haverjai, barátnői, mert nekik nem működött...
Szerintem a szomszéd is csak az asztali géped engedélyezte, örülj ennek is.
Elveimbe ütközik, hogy segítsek neked!
A szomszéd megkért, hogy csinálj neki facebookot, de te ezen kívül "valahogy véletlenül" megszerezted a wifi router jelszavát is. Tudtommal a facebook regisztrációhoz nem szükséges a wifi jelszó, ha a gép fel van csatlakozva.
Nem lennék meglepve , ha gondosan felírtad volna az öreg email és facebook jelszavát is.
Az a szerencséd, hogy nem tartozom az oldal üzemeltetői közé, mert szabadidőmben, hobbiból megkeresnélek az IP-címed alapján, és utána átállíttatnám a szomszédoddal az összes létező jelszavát, amihez csak hozzáférhettél.
Úgy látszik, az idősebb kor nem garancia a becsületességre, egy utolsó jellemtelen féreg vagy!
Attól még féreg vagy.
Szerencséd hogy annyira nem értek az informatikához, hogy egyszerű userként meg tudjam hackelni a gyakorikerdeseket, mert ha értenék hozzá, már magánemberként is megkeresném a szomszédodat.
Nem érted meg, hogy ha nem adta meg a jelszót, akkor nincs jogod használni? Ha valakinek fiókot csinálunk, akkor normális emberúgy csinálja, hogy előre megkéri az illetőt, hogy találjon ki valami jelszót, legyen benne kisbetű, nagybetű, szám. Írja fel. Amikor a regisztrációnál a jelszóra kerül a sor, helyet cserélünk, és megkérem hogy írja be. Ennyi.
Komolyan, már úgy arcon törölnélek, hogy kivinnéd a közfalat, te, embernek látszó élőlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!