Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Windows 10 csak csökkentett...

NoodLee. kérdése:

Windows 10 csak csökkentett módban indul el?

Figyelt kérdés
Egyszer csak kifagyot a képernyő, majd mikor újraindítottam a gépet a windows már nem tudott rendesen betöltődni, az a win10 jel után nem adott képet. Csökkentett módban rendesen elindul. Már próbáltam teljesen újrarakni a windowst pendrive-ról, de ez sem oldotta meg a problémát kb 10 perc után újra kifagy a képernyő és szintén nem indul el. A merevlemezeket formáztam az újratelepítés során. Indítási javítással, gép alaphelyzetbe állításával meg a visszaállítás korábbi mentésből funkciókat próbáltam sajnos eredménytelenül. Valami ötlet?

2017. jan. 4. 17:35
 1/2 Attila8101 válasza:

Hali.

Bár nekem 8-ám van, de hasonló a 2.

Próbálj egy driver frissítést.

Vagy próbáld meg azt hogy a tálcán rákeresel a Rendszerkonfiguració-ra. És azon belül keresni kell egy Rendszerindítás menüt.

Ha be van pipálva a Biztonságos indítás akkor akkor vedd ki a pipát. Ha nincs ilyen, akkor telepítés kezdése addig a pontig ahol lehet választani a Számítógép javítását. Ott inditás javítása. Nem fog települni a windows. Csak a hibát próbálja megkeresni. És javítani.

2017. jan. 4. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Már megint ez a pocsék Windows10. Nyílván te is kikapcsoltad, amikor éppen frissitést töltött le vagy telepített. Amíg világítanak a ledek, tilos kikapcsolni, mert megbolondul, leáll, nem tölti be a Windows10-et stb. Dühítő.
2017. jan. 5. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!