Miért nem csatlakozik a laptopom a wifihez?
Figyelt kérdés
Az Acer Aspire ES 15 Laptopom nem kapcsolódika wifihez. Beírom a jelszót és azt írja ki, hogy nem lehet hozzá csatlakozni. De a telefonom meg másik laptop is hozzá tud. Ujraindítottam már mindent amit lehetett, de semmi.
ui. nem vagyok egy gép zseni szóval butított verzióban írjátok le a megoldást ha van :S Előre is köszi!
2017. jan. 3. 22:12
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és windows 10 van a gépemen.
2017. jan. 3. 22:25
2/9 anonim válasza:
Wifi-adapter driverjét frissíteni már próbáltad?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, hogyan kell?
2017. jan. 3. 22:40
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Vagy válaszd ezt
Eszközadatok automatikus észlelése (Csak Windows operációs rendszerekhez letölthető)
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet en vagyok a hülye, de hogy töltsek le valamit a netről ha nincs netem!? Illetve ha nem lenne ez a valami frissítve, eddig miért ment rá az összes többi wifire? :O
2017. jan. 3. 22:54
7/9 anonim válasza:
A másik laptopra letöltöd és átrakod emerre...
8/9 A kérdező kommentje:
Csak hogy az nincs nálam, mert a páromé.
2017. jan. 3. 23:18
9/9 Emberek válasza:
Ha kábelen van net, akkor szépen megoldható ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!