Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell kiirni egy PS2-es...

Hogyan kell kiirni egy PS2-es játékot hogy jó is legyen?

Figyelt kérdés

Valaki segitsen mert nem tudok rájönni hogy hogyan kell kiirni a PS2-s játékokat mert már kb 8x kiirtam, mindig máshogy és egyszerüen nem jo! :'(

Valaki irja le, vagy ha tud akkor mutasson egy videót vagy valamit!Vagy csak egy speciális DVD kell hozzá? Esetleg ha az kell akkor hogyan kell kiirni? Lécci valaki válaszoljon mert már nem birom XD És ha mást kell kirni akkor azt is irjátok lepl.: nem az ISO-t irjuk ki hanem azt betesszük a Daemon Tools-ba és azt állitjuk be forrásnak és igy irjuk ki.

És mielött valaki kérdezné: PAL-os a konzol is, PAL-os a játék is és PAL-os a TV is :)

2010. máj. 3. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt chippelt konzol kell hozzá.

Én az Alcohol 120%-ot használom erre a célra. Csak betöltöd az ISO-t, és ki tudod választani a PS2 profilt, az beállít mindent, ami kell. Még fontos, hogy a PS2 játékokat a lehető leglassabban kell kiírni. Ennyi.

2010. máj. 3. 19:18
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, a konzol az chippelt, és az az alkohol az a program neve?

Lehet hogy ez egy hülye kérdés de nem értek ehhez annyira! XD

2010. máj. 3. 22:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Ja, és látom elfelejtettem leirni, azt hallottam hogy a PS2 csak DVD-R-et olvas írtba DVD+R-et nem

Ez igaz vagy csak egy kitalált pletyka?

2010. máj. 3. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Az Alcohol 120% a program neve, rá tudsz kereseni (sajnos csak 30 napos próba verzió van belőle ingyen, utána crack).

A DVD mindegy, én már írtam mndkét fajtára. De az ilyen noname cuccokat általábna nem szereik a ps-ek.

2010. máj. 3. 23:05
 5/10 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ha kiirom az Alcohol 120%-al egy DVD+R-re akkor attól még azt lejácca?

Vagy szereznem kell egy DVD-R-et, mert az én konzolom még a régebbi fajta, nem a Slim hanem a sima,vastagabb, hűtős. Vagy annál se igaz ez a DVD dolog?

2010. máj. 4. 07:11
 6/10 A kérdező kommentje:

ui.: nekem a lehető leglassabb írási sebesség az Alcohol 120% szerint 6x-os XD

A nero szerint meg 4x-es

Ez most hogy van? XD

2010. máj. 4. 14:11
 7/10 A kérdező kommentje:

kiirtam egy DVD+R-et és azt irja ki a konzolom hogy: Please insert a Play Station or Play Staiton2 format disc.

Ez miért van? Mert nem -R-es a DVD? vagy mert rosszul irtam ki a DVD-t?

Leirom hogy irtam ki!: Létrehoztam egy virtuális meghajtót; oda beleraktam a játékot; a listán megjelent a játék; jobb klikk rajta; Image Burning Wizard...; ott beállitottam hogy meik olvasó,író-ba van benn a DVD; majd a Play Station 2-t kiválasztottam egy legördülő listán; beállitottam az írási sebességet 6x-osra(mert amint irtam ez a minimum) és kiirtam!

És nem lett jó :'( valaki segitsen hogy miért!

2010. máj. 4. 14:26
 8/10 anonim válasza:
ashampoo 6.0 ingyenes teljesverzió. ott rámész,hogy disk imagek készítése/írása, kiválasztod,hogy 4x sebesség,és nekem ez működik.
2012. ápr. 25. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem ez működik:

1.) leszeded ezt a teljesen ingyenes programot: InfraRecorder (link: [link]

2.) letöltöd a játékot

kibontod az iso-t

3.) beraksz egy dvd -t (én dvd+r -t használok)

elinditod az infra recorder -t

4.)rámész a write image -re maj kivélasztod a kibontott iso-t

a sebességet 4x -re állitod

5 a többi ez legyen:

ttp://www.swiftpic.org/image.uploads/21-02-2016/original-9d84cb1ce60f48be0ecf50d42955fa12.png

6.) elinditod az irast majd ha kész beteszed a ps2-be és élvezed a játékot

2016. febr. 21. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:

5.) a linket elrontottam ugyhogy ujra xd:

[link]

2016. febr. 21. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!