Svob kérdése:
Adott egy mozgásérzékelő kapcsoló. A négy szükséges vezetéken kívül van még egy sárga is. Erre a vezetékre azt írják hogy:The yellow wire is fire protection wire. Vagyis a sárga vezeték tűzvédelmi vezeték. Ezt mire lehet használni, és mi értelme van?
Figyelt kérdés
Ilyen kapcsolóról van szó: www.ebay.com/itm/IR-Infrared-Body-Motion-Sensor-Automatic-Light-Lamp-Control-Switch-110-220V-New-/322295020533#mozgásérzékelő kapcsoló #tűzvédelmi vezeték
2016. dec. 29. 19:31
1/8 anonim válasza:
Gondolom a tűzjelzőtől is kaphat impulzust ami működésbe hozza az érzékelőt pl.felkapcsolja a vezérelt lámpát.
2/8 anonim válasza:
Milyen ertelme lenne felkapcsolgatni a lampakat tuz eseten? Hogy amikor a tuz eleri azokat a kabeleket is akkor zarlatot okozzanak es szitsak a tuzet meg jobban? Esetleg hogy lekapcsolja a lampat.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy felkapcsolja a lámpát. De akkor milyen feszt kell, hogy kapjon? Fázist? Nullát?
szerintem az lesz, hogy szétszedem hátha kiderül! :)
2016. dec. 29. 23:26
4/8 anonim válasza:
Ott nem törpeáram megy ? Szerintem a fázis kiverné a biztosítékját.
5/8 anonim válasza:
Úgy látom be van szűkülve a látótered a lámpa felkapcsolásával kapcsolatban.
Mondjuk a lakó épülettől 20 méterre van az udvari garázs.
A többit rád bízom,mi jut eszedbe.
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt a garázs dolgot én sem értem. :(
Felvilágosítanál?
Köszi!
2017. jan. 2. 10:48
8/8 anonim válasza:
Gondolom hogy távolról, kapcsolóval is fel lehet kapcsolni..🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!