Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Bloggeren kik olvashatnak engem?

Bloggeren kik olvashatnak engem?

Figyelt kérdés
Nem rég regisztráltam, es az erdeklne valójában, hogy email címmel kellett ugye regisztrálni, de akkor most akikkel emailezek, azok esetleg láthatják a blogom? Vagy ott lévő random embrek olvassak csak? Akik amugy nem tudom, hogy hogy találtak meg.

2016. dec. 29. 01:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Valamint vki azt is elmondhatja, h ha privatra állítottam a blogom, miert van, az h valaki mar látta?
2016. dec. 29. 02:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Vègülis láthatják szntem. De random emberek is olvashassák. Ha privátra állítod akkor eltudták olvasni elötte a blogod. Mégmielött nem volt privát.
2016. dec. 29. 02:44
 3/4 anonim válasza:
46%
Random emberek.. Ti tudtok egyáltalán értelmesen beszélni? Vagy állandóan ezeket a szavakat szajkózzátok? Ez valami vicc? Vagy ilyen silány a szókincsetek sajnos.. :(
2016. dec. 29. 03:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Na jòl van utolsó még jò, hogy véletlenül sem a kérdésre válaszoltál. Szóval sajnos,te meg nem tudsz értelmezni egy egyszerű szöveget. :((

Es egyébként is mi bajod a szóval te szerencsétlen?

Írj már rá helyette te vmit. De vagy 6 szót köszi. Azt leszámítva, hogy véletlenszerű. Meg bocsássa már meg a vilag, hogy éppen nem ez a szó jutott eszembe-.-

Az ilyenekre mondják mint te, hogy még az élőfába is beleköt.:)

2016. dec. 29. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!