Melyik ez a program?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy van egy olyan program, amelyikbe ha beírod a tel. számot, akk kiadja, hogy hol van most a telefon.. egy ismerősömnek van mobilom, de azt nem találom.. nekem gépre kéne. Tudtok ajánlani valamit?2010. máj. 3. 14:47
1/2 anonim válasza:
Ez a program egy nagy Hülyeség. nekem régen volt és hülyeségből beütöttem a számomat és valami 20km-rel odébb talált meg. (meg nem csak nekem volt ilyen problémám vele.)
Egyébként a nevét nem tudom de gépre 100% hogy nincs.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek^^!
Ilyen program ha létezik is, az számunkra nem elérhető, ergo titkosszolgálat, rendőrség, használja "helymeghatározásra", mint azt látni néhány krimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!