Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy uj laptopot. Nem...

Vettem egy uj laptopot. Nem erzekeli a wifit mert driveot kell ra telepiteni. Viszont a telefont es az usbt sem erzekeli. Hogy tegyem igy ra a driveot, hogy mukodjon rajta a net?

Figyelt kérdés
2016. dec. 24. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem adtak hozzá driveres lemezt?
2016. dec. 24. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Végy egy lankábelt, dugd be és mentsd le a támogatói oldalról a megfelelő illesztőprogramokat!
2016. dec. 24. 15:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem :( nem volt hozza semmilyen cd meg op rendszer sem. En tettem ra a win7et
2016. dec. 24. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te tettél rá Windowst, mert ha gyári lenne az driverekkel együtt lenne. Ha a Windowst felraktad optikai meghajtóról, akkor ugyanonnan tudsz drivereket is. Ha nincs lemez, akkor kénytelen vagy a pontos típus alapján leszedni a gyártói oldalról, kiírni és feltelepíteni.
2016. dec. 24. 15:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs masik gepem sem amirol attennem az adatokat. Egyszerre 2 gepem romlott el. Ezert vettem az ujat
2016. dec. 24. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Tegyél rá windows 10-et és nem lesznek ilyen problémáid.
2016. dec. 24. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Dugd össze a routerrel a gépet kábelen és lesz neted.
2016. dec. 24. 16:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már azt is, de a netet sem ismeri fel.
2016. dec. 24. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!