RaiderHUN kérdése:
Az AV HDMI átalakítót tudni fogom használni HDMI AV átalakítóként? Rá van írva hogy input output és nincs kábel de már félek. :D
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 19:05
1/9 Szirty válasza:
Attól függ hova van írva mi.
Fénykép? Típus?
2/9 A kérdező kommentje:
mini hd video converter a típusa és [link] egy kép róla csak nekem pont az AV nél van hogy input és HDMI-nél az output.. pont fordítva kéne nekem..
2016. dec. 20. 19:14
3/9 A kérdező kommentje:
azt hittem oda-vissza működik és ezért nem néztem meg pontosan..
2016. dec. 20. 19:15
4/9 A kérdező kommentje:
de elméletileg a dobozán is az van.. mármint a készülék dobozán, hogy HDMI input és AV output pédaként.. de oda fel is vannak sorolva a típusok.. az viszont nincs ott hogy az enyém melyik.. és elég kínai az egész..
2016. dec. 20. 19:18
5/9 A kérdező kommentje:
illetve van rajta egy UP scaler 1080p felirat és ez egyezik az egyik típussal is.. de az VGA HDMI up scaler.. ez meg AV HDMI..
2016. dec. 20. 19:20
6/9 anonim válasza:
Csak HDMI-t tud AV jelre alakítani, visszafelé nem működik.
7/9 A kérdező kommentje:
nekem pont azt kéne hogy csinálja.. de az enyémen nem úgy van mint a képen.. hanem AV2HDMI.. de akkor visszafelé ez sem.. hát akkor megszívtam :D
2016. dec. 20. 19:27
8/9 anonim válasza:
Sajnos a két átalakításhoz (AV->HDMI és HDMI->AV) kétféle átalakító chip kell, ezért működik csak 1 irányba.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2016. dec. 20. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!