Lenne egy olyan problémám hogy volt egy 550 es tápom és lecseréltem ideiglenesen egy 400w-os ra és elkezdett akadni a gép időnként befagyott kicsit. Valakinek van tanácsa?
Először is azt tanácsolom, hogy írd le pontosan milyen típusú tápról és pontosan milyen gépről van szó, mert az alapján amit leírtál, maximum csak találgatni lehet.
Ha pedig találgatni kell, akkor azt mondom, hogy te is csak azt nézted, hogy a teljesítmény mellett nagy szám legyen az árcédulán meg kicsi, aztán vettél valami ipari hulladékot, amit ha jót akarsz, mielőbb kiveszel a gépből, és lecseréled egy normálisra.
Veszélyes tápok:
Ajánlott tápok:
Az biztos, hogy ez egy jó táp, és ezt a gépet gond nélkül ki kéne szolgálnia.
CPU és VGA hőfokok rendben vannak? Nem mozdult el esetleg a CPU hűtő, a VGA, RAM, és a táp összes csatlakozója passzol?
Távolról nehéz, de én ezeket nézegetném meg - először a csatlakozásokat fizikailag, aztán a hőfokokat, illetve a CPU és VGA használatot, hogy lássam, ezekkel nincs-e valami baj. Az AIDA64 próbaverzió szerintem elég hozzá, hogy ezeket megnézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!