Kinéztem magamnak egy időjárás állomást, aminek van külső mérője is. Érdemes ilyenre költeni, mennyire pontosak ezek? Valaki esetleg használ ilyent? NEm bánta meg, hogy megvette?
2016. dec. 14. 20:26
1/4 anonim válasza:
Mit ertesz pontossagon?
A homersekletet, idot a haztartasi szuksegletekhez kepest jol merik (foleg hogy az ora radios vezerlesu). Az elorejelzes annyira pontos, amennyire a legnyomasvaltozasbol azt elore lehet egyaltalan jelezni.
2/4 A kérdező kommentje:
Legalább az adatok legyenek pontosak.
2016. dec. 14. 20:47
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Nekem nem ilyen van, de van kettő is a szobámban, az is elég drága volt, szerintem felesleges pénzkidobás, egyáltalán nem pontosak ezek, 1-2 fokot simán tévednek, lassú a frissítési gyakorisága, az enyémben van páratartalom mérő is, na az aztán össze-vissza mutat mindent, párásító mellett is 50%-okat mér, pedig kb. 80-nak kellene lennie, szerintem az analóg megbízhatóbb.
4/4 anonim válasza:
Nekem is hasonló van, teljesen jó értéket mutat kintre/bentre, páratartalmat is. Most az, hogy -5 vagy -4.8 fok, szinte mindegy. Vedd meg nyugodtan, de persze olvasd el a használati utasítást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!