Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szétszakadt a nadrágom. Mit...

Szétszakadt a nadrágom. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
A kedvenc nadrágjaim mind kiszakadnak a lábam között a combomnál.Pedig nem ér össze a combom :S Hogy varrjam vagy foltozzam be h ne látszódjon a szakadás?
2010. máj. 2. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen problémáim vannak. Nem attól van, hogy összeérne a combod, hanem attól, hogy kínai hulladék. Mész benne, és egyszer jobbra feszül az anyag, aztán ellazul, aztán balra feszül, aztán ellazul, és ez ismétlődik nem kevésszer. Ez rendesen kikezdi az anyagot. Nekem édesanyám szokta megvarrni őket, nem tudom, hogyan varrja, nem szoktam nézni :)
2010. máj. 2. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk a kategóriát kicsit elnézted... :)
2010. máj. 2. 12:29
 3/5 anonim válasza:

Jah, ezt én is utálom! ha még nem régebbi, mint 6 hónap, és megvan a blokk nyugodtan vidd vissza....muszáj kicserélniük. Én is visszavittem....kezdetben persze magyarázták...hogy mit képzelek...meg ilyenek? De mikor mondtam, hogy tudom, hogy muszáj kicserélniük, mert olvastam a fogyasztóvédelem oldalán...és a főnöküket is felhívtam.....furcsa de rögtön készségesebbek lettek. Ki is cseréltél seperc alatt.

Mást nem nagyon tudsz tenni, esetleg még azt, hogy egy régi farmeről amit nem használsz, kivágsz egy darabot és belülről belevarrod a lyukra. Az nem olyan feltünő.

23/L

2010. máj. 2. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen márkájú?

Sony, Microsoft, Asus, Acer, stb. ?

Vagy nem velem van a baj, és te vagy akkora barom, hogy elektronikus eszköznek hiszed a nadrágodat?

2010. máj. 2. 12:41
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

Bocsi tényleg benéztem a témát nem ide akartam :S

2010. máj. 2. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!