Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan fényképezőket...

Mondanátok olyan fényképezőket amikkel lehet hosszan exponálni és aránylag olcsóak?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok amikkel lehetne fényfestést csinálni. Az ilyen gépeket mindenhol 80 ezer fölött látom, és az érdekelne hogy lehet-e ennél olcsóbban is venni.
2010. máj. 2. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb kompaktokban is van LT... Ha nem is végtelen hosszú de 30-40mpig mind engedi.. be kell menni egy boltba és kipróbálgatni.. nem kell ehhez drága gép
2010. máj. 2. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: mutass már egy kompaktot is, ami olcsóbb árfekvésű, és 30-40 másodperces expó időt be tudsz állítani rajta. Olcsóbb gépekben nincs.

Nekem Fuji S2100HD van, azon 4 másodperc van. Ha gyors vagy, akkor jó lehet, nekem 40 volt újonnan.

Amúgy keresgélj régebbi használt tükörreflexest, ami tud hosszabb ideig is exponálni.

[link]

2010. máj. 2. 11:21
 3/4 A kérdező kommentje:
4 mp szerintem nagyon kevés, annyi idő alatt olyan sok fényfestést nem nagyon lehetne csinálni :/
2010. máj. 2. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Hiba lesz rakta hosszú expo, ha kicsi és vacak az érzékelője, mert nagyon zajos lesz a kép.

Ilyet csak olyan gépeken van értelme csinálni, amire már tettek full manuál (M) beállítást. Ott az ISO-t is állíthatod. De ez már nem lesz olyan olcsó.

2010. máj. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!