Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezt az e-Cigarettát meg tudom...

Ezt az e-Cigarettát meg tudom venni trafikban?

Figyelt kérdés

Az e cigi :

[link]

2. Mi a véleményetek róla ebben az árkategóriában jó választás lenne ?

2016. dec. 7. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből, vagy kicsivel többért már inkább Kangertech vagy Eleaf terméket ajánlanék. Megéri kicsit többet áldozni egy jobb és tartósabb termékre.

Ez a képen lévő még a szenvedős kategória ami nem lesz tartós és sok lesz vele a probléma és csak elveszi a kedvet az e-cigizéstől.

Alsó kazánosat érdemes venni amiben a kazán alulról veszi fel a folyadékot. Az említett jobb termékeknél már a hozzá kapható cserekazánok minősége is sokkal jobb és tovább is tartanak.

2016. dec. 7. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:
én is néztem kicsivel drágább eleafet is pl:eleaf ijust 2 de ezekbe az alkatrész is drágább és gyakrabban is kell cserélni.Vagy nem így van?Kezdő e cigis vagyok és nem tudom még,hogy mennyit érdemes bele áldoznom.
2016. dec. 7. 22:19
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem is ilyen e-cigim van, semmi baj nincs vele, csak tudni kell használni. Persze ennél sokkal jobbak is vannak, nem sokkal drágábban, de sok helyen van Dohányboltban ilyen. Máshoz sem drágább a kazán egyébként, ez egy nagyon alsó kategória, az ízhatás közepes, állandóan tisztogatni kell, de én már megszoktam.
2016. dec. 7. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyiért inkább ego aio vagy ego aio pro. Kevesebb baj van vele. De nem rossz ez sem. Volt ilyenem. Aspire bdc tankkal használtam. Viszont ennyiért drága szerintem ez a cucc
2016. dec. 8. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézz körül itt:

[link]

Vagy itt:

[link]

2016. dec. 25. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!