Saját lézernyomtató tonert (fekete-fehér) utántöltenek valahol?
Figyelt kérdés
Nem bízok az utángyártott tonerekben, az eredeti meg nagyon drága, különben sem szeretnék folyton új tonert venni. Van Budapesten olyan hely, ahol utántöltik az én toneremet?2016. dec. 6. 09:35
1/4 anonim 

válasza:

Persze! Akik nyomtató javítással, forgalmazással foglalkoznak, az utántöltést is vállalják. De itt most ne a nagy áruházakra gondolj, hanem kisebb üzletekre, szakemberek, vállalkozók.
2/4 anonim 

válasza:

A gyári tonert amit a gép vásárlásakor kaptál, nem érdemes újratölteni. Olyan minőségű, hogy nem éri meg. Vegyél nyugodtan utángyártottat.
3/4 anonim 

válasza:

Én most vettem utángyártottat. Kifogástalan minőségű./Lexmark
4/4 anonim 

válasza:

6 éve használom és töltetem az utángyártott tonert a nyomtatómhoz, az eredeti olyan volt hogy hiába töltötték fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!