Ezt nem értem, hol hibádzik a rendszer?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy magától egyik napról a másikra tünnek el tv csatornák? Azelött rendesen ment. De most eltünt egy része, aztán rá nemsokkal a másik része, ami alapból kéne hogy menjen. Hol lehet a gond? Hozzá nem nyúltam. a Tv kábelt is nemrég húztam újra a padláson, jelerősitővel. Újra kerestem a csatornákat de alig talál, mostmár jó formán kb csak a digitálisan szort m1 duna meg ilyenek jönnek be.. azt irja 39 talált van, viszont nincs annyi. Ami bekéne hogy jöjjön, nem jön be. a Nat geo meg discoveryt azt már alapból nem is látja keresésnél.2016. dec. 5. 22:33
1/5 anonim válasza:
gyenge a jel, elb asztad a kabelezest
2/5 A kérdező kommentje:
kb 2 hónapja csináltam újra a kábelezést, a régi kábeleket kiszedtem, 2 db volt, helyére egy db hosszabbat és raktam. egy jelerősitő is van kb 20 méterre tvtől, a kábelen. Ez igy 2 hónapig ment rendesen, most kezdett el vacakolni.. Lehet ez a kábel is felmondta a szolgálatot? a Jelerősitőt kicseréltem hátha változik, de ugyanolyan
2016. dec. 5. 22:48
3/5 anonim válasza:
Milyen csatlakozókat tettél a kábelre?
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából jelerősitő, 2 tvre megy róla, az egyik tvn csak egy része tünt el a csatornáknak, az én tvmen viszont semmi
2016. dec. 6. 08:10
5/5 anonim válasza:
Elrágta az egér a kábelt. Kend be valami vegyszerrel hogy ne kivánja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!