Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy Allview Viva...

MF94 kérdése:

Vettem egy Allview Viva 1001G,10.1" tabletet, és nem megfelelő a látószöge, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha nagyon előre döltve nézem akkor sötét, ha fentről akkor meg nagyon világos, és nagyon zavaró. Lehet ezzel valamit kezdeni? csak mert frissen vásárolt és most ezért doptam ki a pénzem :/

Csak ha pontosan szemből nézem akkor jó a szín minőség, de a egy kicsit megdöltöm akkor már vagy fényes vagy sötét, de nagyon....

#szín #Android #tablet #fényerő #szög #belátási szög #Andorid 6.0 #Allview Viva 1001G tablet #kontraksz
2016. dec. 5. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Mégis, hogy akarsz ezen változtatni, ezek fizikai jellemzők. Nézd szemből, ahogy minden más rendes ember.

"nagyon előre döltve nézem akkor sötét"

"kicsit megdöltöm akkor már vagy fényes vagy sötét"

Nincs neked semmi bajod, csak túl jó dolgod van.

2016. dec. 5. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Pedig ezek jó tabletek. A székely paraszt bicskával faragja, és nagyon vigyáz rá.
2016. dec. 6. 11:21
 3/3 A kérdező kommentje:
csak nagyon szokatlan mert van egy régebbi 7colos tabletom, és az nem ilyen, ott akár hogy nézem nem sötétül el vagy fényesedik ki a kép :S és ennél a nagy kijelzőnél zavaró számomra.
2016. dec. 6. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!