Szerintetek ez az oszcilloszkóp menyire használható/éri meg megvenni?
Képzeletemben (amúgy 40 éve használok, ma is 3 akad) egy jól használható, 250MHz-es valódi 2 sugaras, digitális tárolós a vágy, na az már elegendő lenne...
Azért a válaszhoz tudni kellene mire szeretnék használni.
Hangfrekvencia, nagyfrekvencia (adóvevők) esetleg digitális terület.
"A hirdetés nem sokat mond el, főleg nekem mert nem értek hozzá, ajándék lenne."
Ha nem látjuk, nekünk még annyit se mond el.
Első vagyok...
Nekem van ilyen (kitben véve, nekem kellett összerakni), de marad a kérdés: milyen célra akarja használni.
Előny: digitálisan is tárol.
Hátrány(nekem, bár arra nekem van 2 másik) relative alacsony 200kHz-es analóg sávszélesség.
Egyébként nagy élmény, és óriási előny, amikor LÁTOD a jelet.
Kapcsolóüzemű tápegységeknél pl. egy multiméterrel (szinte) nem mégy semmire, itt csak szkóp használható.
Itt egy kép, ez egy autó önindításkori áramfelvétele, erről, ezzel az szkóppal készült.
Lehet a másik kettő tudása sokszorosa, de azok nem tudnak tárolni, azért vettem (építettem össze) ezt.
Ez már a 4., az előzőeket "elkönyörögték", eladtam, aztán mégse tudtam élni nélküle.... Amúgy <7000 Ft, de karácsonyra nem ér ide)
Ja hogy 7000 ft és úgy kell összerakni?
Mondjuk a manuszkám a jófogáson össze szereli 9000 ft ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!