Érdemes pspről Nintendo 3ds-re váltani?
Van egy pspm, sok játékom van és egyéb kiegészítők pl. kamera (nem netes)
Már kicsit kezd kényelmetlen lenni mert 12 éves vagyok és már nagyok hozzá az ujjaim..
PlayIt-et kipróbáltam a nintendót és kényelmes volt.
Na és azt szeretném kérdezni hogy érdemes lenne venni egy nintedót? jobb a játékélménye?
Vagy ugyanolyan?
Vagy esetleg rosszabb?
Értelmes válaszokat várok!
Válaszokat előre is köszönöm!
A sima 3ds-t próbáltam
De nekem a Mario Kart ami teszik meg a Mario amiket néztem meg mindig retro párti voltam.
Az uj Nintendo azért nem tetszik mert túl nagy és nem tudom csak úgy a zsebemből előkapni mert unatkozok.
Ja és simát szeretnék nem XL-t.
A "játékélmény" egy elég szubjektív dolog, de az én szubjektív véleményem szerint a 3DS-é sokkal jobb. :)
Tényleg nagyon-nagyon attól függ, hogy milyen játékok érdekelnek, de 3DS-re rengeteg nagyon minőségi cím van, és még jelennek meg a mai napig, illetve lejátssza a sima DS játékokat is (ami az elődje volt), amire megint rengeteg nagyon jó játék van, és akkor az online boltról még nem is beszéltünk. Nekem konkrétan A kedvenc konzolom.
Egyébként én 24 vagyok, és nekem tök kényelmes a PSP is, de hát mindenkinek más a jó. :)
Rendben köszi a választ!:)
Akkor szerintem kérek egyet karácsonyra.
Amugy nekem a psp fél-negyed óra után kezd el fájni-zsibbadni nemtudom.
Ja és vannak az áruházba ingyenes játékok, mert a karácsonyi "keretem"-et túlléptem és tokkal együtt nem tudok játékokat kérni mellé sajnos. :(
Hát... ha bundle-t vesztek, amihez van játék, akkor igen. :D Úgy tudom, pár helyen van olyan is, amihez több játék is van, többek között a Zelda: Link Between Worlds, ami egy fantasztikus cím.
De amúgy vannak ingyen letölthető dolgok is, igen. Például egy csomó demó. De vannak ilyen free-to-play játékok is, mint a Pokémon Shuffle, a Pokémon Picross, a Pokémon Rumble World, a Nintendo Badge Arcade, meg pár másik dolog.
Illetve ha regisztrálsz a My Nintendo oldalra, akkor lehet ilyen érméket gyűjteni, amiket később beválthatsz pl. kedvezményekre, vagy jelenleg egy teljes játék is van, amit meg lehet ezekből venni, ez a My Nintendo Picross: The Legend of Zelda Twilight Princess. Egy kisebb, nem túl összetett játék, de szerintem jól lehet vele szórakozni... de ha tényleg nagy játékélményt szeretnél a konzoltól, érdemes rá nézni valami plusz játékot is. Még az online boltban is van egy csomó tök jó játék, ami 5 euróba kerül, vagy még sokszor kevesebbe is. Az még talán bele is fér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!