Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Érdemes pspről Nintendo...

Érdemes pspről Nintendo 3ds-re váltani?

Figyelt kérdés

Van egy pspm, sok játékom van és egyéb kiegészítők pl. kamera (nem netes)

Már kicsit kezd kényelmetlen lenni mert 12 éves vagyok és már nagyok hozzá az ujjaim..

PlayIt-et kipróbáltam a nintendót és kényelmes volt.

Na és azt szeretném kérdezni hogy érdemes lenne venni egy nintedót? jobb a játékélménye?

Vagy ugyanolyan?

Vagy esetleg rosszabb?

Értelmes válaszokat várok!

Válaszokat előre is köszönöm!

2016. nov. 30. 20:34
 1/6 tajner10 válasza:
Több fajta 3ds-létezik van a sima 3ds és annak az XL változata (fontos lenne tudni melyiket próbáltad ki,meg vannak ilyen műanyag tok szerűségek amikkel úgy lehet fogni mint pl egy xbox controllert(pl ilyen [link] )),meg kiadták a new szériát ami nagyjából meg kétszerezi a teljesítményt,de ami a legfontosabb lenne egyáltalán játék ami érdekelne 3ds-re mert ha nincs cím ami tetszik neked akkor fölösleges váltani.
2016. dec. 1. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:

A sima 3ds-t próbáltam

De nekem a Mario Kart ami teszik meg a Mario amiket néztem meg mindig retro párti voltam.

Az uj Nintendo azért nem tetszik mert túl nagy és nem tudom csak úgy a zsebemből előkapni mert unatkozok.

Ja és simát szeretnék nem XL-t.

2016. dec. 2. 14:54
 3/6 Krisipoke ***** válasza:

A "játékélmény" egy elég szubjektív dolog, de az én szubjektív véleményem szerint a 3DS-é sokkal jobb. :)

Tényleg nagyon-nagyon attól függ, hogy milyen játékok érdekelnek, de 3DS-re rengeteg nagyon minőségi cím van, és még jelennek meg a mai napig, illetve lejátssza a sima DS játékokat is (ami az elődje volt), amire megint rengeteg nagyon jó játék van, és akkor az online boltról még nem is beszéltünk. Nekem konkrétan A kedvenc konzolom.

Egyébként én 24 vagyok, és nekem tök kényelmes a PSP is, de hát mindenkinek más a jó. :)

2016. dec. 2. 20:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben köszi a választ!:)

Akkor szerintem kérek egyet karácsonyra.

Amugy nekem a psp fél-negyed óra után kezd el fájni-zsibbadni nemtudom.

Ja és vannak az áruházba ingyenes játékok, mert a karácsonyi "keretem"-et túlléptem és tokkal együtt nem tudok játékokat kérni mellé sajnos. :(

2016. dec. 2. 20:25
 5/6 Krisipoke ***** válasza:

Hát... ha bundle-t vesztek, amihez van játék, akkor igen. :D Úgy tudom, pár helyen van olyan is, amihez több játék is van, többek között a Zelda: Link Between Worlds, ami egy fantasztikus cím.

De amúgy vannak ingyen letölthető dolgok is, igen. Például egy csomó demó. De vannak ilyen free-to-play játékok is, mint a Pokémon Shuffle, a Pokémon Picross, a Pokémon Rumble World, a Nintendo Badge Arcade, meg pár másik dolog.

Illetve ha regisztrálsz a My Nintendo oldalra, akkor lehet ilyen érméket gyűjteni, amiket később beválthatsz pl. kedvezményekre, vagy jelenleg egy teljes játék is van, amit meg lehet ezekből venni, ez a My Nintendo Picross: The Legend of Zelda Twilight Princess. Egy kisebb, nem túl összetett játék, de szerintem jól lehet vele szórakozni... de ha tényleg nagy játékélményt szeretnél a konzoltól, érdemes rá nézni valami plusz játékot is. Még az online boltban is van egy csomó tök jó játék, ami 5 euróba kerül, vagy még sokszor kevesebbe is. Az még talán bele is fér. :)

2016. dec. 3. 23:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi!:)
2016. dec. 4. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!