Miért van ez az LCD tv-n a dvd felvevő miatt, hogy ennyire rossz a kép?
Már kb. 1 éve megvan az lcd tv, nagyon jó rajta a kép, set top boxal van csatlakoztatva, és scarton át. Vettünk dvd felvevőt, és hdmi-vel csatlakoztattuk az lcd tv-hez. Persze a felvevő és a set top box is scartal van még csatlakoztatva. A set top boxon nincsen hdmi. A kép jóval rosszabb lett, mint scarttal. Most ott vagyok, hogy megvettem a drága kábelt, és nem értem, hogy miért.
A képfelbolntást is állítottam a felvevőn, a tv-n a kép dvd felvevő nélkül sokkal jobb, csak ha be van kapcsolva akkor nem . Miért ?
Mit tudok tenni? Aki ért hozzá, tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm.
Hát nem egészen érthető mi a helyzet most nálad.
Ha az egyik hdmi-vel a másik scart-al csatlakozik nem zavarja a kettő egymást(legalábbis nem szabad neki), bár megpróbálhatod átdugni a scartot a másik scart aljzatba, ugyanis nem mindegy melyikbe van(ha nem az elsődlegesbe van zavaros lehet a kép).Ugyanez a helyzet a set-top boxnál is amennyiben 2 scartos.Ha mindkettő készülék scart-al csatlakozik akkor szokott előfordulni hogy a kettő zavarja egymást(nekem is így volt).Ilyenkor meg kell keresni a tv-n és a dvd-n is melyik az elsődleges scart.Dvd-elsődlegest összedugod a tv elsődlegessel, set tob box mehet a másikba.Nekem ez vált be,mert nekem csak scartos mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!