Ebayről rendelés. Megéri?
én már nagyon régóta rendelek sok mindent, írj ha gondolod. több dolog van amit nézni kell, félni meg nem kell, ha bármi gebasz van utólag, panaszkodsz az eBay Customer Servicenek és visszaadják a pénzed. nekem is votl ilyen nem egyszer, tök simán visszaadták, aztán két hét múlva mégis megjött az ára (úgy értem, a határidőn túl 2 héttel, azaz kb 6-7 hétre)
na most értékesebb dolgokat viszont nem érdemes rendelni, akkor olcsóbban megkapod itthon, mivel ugye 22 EUR felett már vám + áfa, és azért ezek durva költségek. az ebay arra lett kitalálva h kis bix-baxokat rendelj fillérekért, ilyen komolyabb műszaki cuccokat nem érdemes.
(pl. rendeltem én olyan videómikrofont, amit nálunk 32-35 ezer körül vesztegetnek, na kérlek 3600,- Ft-ért meg tudtam venni egy az egyben ugyanazt, csak 4 hetet várni kellett rá, de szóval így ez a max érték amit onnan érdemes)
Itt van egy ezzel foglalkozó fórum, érdemes átnézni az összefoglalót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!