Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ennek a típusú tápnak a...

Ennek a típusú tápnak a teljesítménye komolyan vehető?

Figyelt kérdés

Rendeltem ilyet:

[link]

és ez egy vicc, a 10 A-es max 5 A-t tud, azt is csak úgy ha teljes kábelcserét csináltam.

Vajon amit így külön kell bekötni, tényleg tudhatja a 30 A-t vagy ennél is számoljak max a felével?

[link]

2016. nov. 16. 07:27
 1/4 anonim ***** válasza:

A műanyag tokosak csak dísznek jók.

A fémházasak jók, azt használom mindenhol, stabilan helyt állnak.

2016. nov. 16. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, mert e femhaz hatarozza meg a tranzisztor teljesitmenyet !
2016. nov. 16. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:

"Persze, mert e femhaz hatarozza meg a tranzisztor teljesitmenyet !"

Köszi hogy beszóltál. Senki nem állította ezt.

Sajnos volt már szerencsém több példány kapcsán olyan tapasztalathoz, ami szerint a méretes műanyag tokban egy fele olyan méretű panel lóg a közepén, nulla teljesítménnyel, ráadásul még a feszültsége sem stabil, melegszik állat módon. Van itt egy éppen, 12V 5A van ráírva, egy 20W-os ledszalaghoz kellett volna, de 10,5V-ra esik a feszültsége. Mivel sürgősen kellett volna, vettem egy tápot a boltban 12V 2,1A névleges adatokkal, az szépen dolgozik a leddel. És nem ez az egyetlen ilyen darab, de a fürdőszobába azért nem rakok rácsosat.

A fémházas jószágokal még sosem volt gondom, már vagy 15 különböző gyártmányt szereltem be, egyik sem okozott problémát, hozták a névleges adatokat és remekül hűlnek a rácsos burkolat miatt.

2016. nov. 16. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:

oké köszi, akkor meggyőztetek, mert a műanyagos kacatokkal nekem is csak rossz tapasztalataim vannak. ahogy írtam, a 10 A-es már 4,5 A körül melegszik mint a fene, és azt úgy éppen csak bírja, ha 6 A-rel akarom terhelni, azt már nem. a fesz-t viszonylag tartja (11,7-re esik csak le), de a teljesítmény egy vicc.

én is szétkaptam amúgy mérgemben, már széttörtem, és hát igen, egy gyerekjáték az egész, és olyan trehányul összedobva az is, hogy még a forrasztásokat is meg kellett erősíteni, mert még a 220 betáp is éppen leesni készült a panelről. egy vicc ez tényleg .......

De akkor lássuk a fémházasat, remélem a 30 A-es akkor stabilan egy 20 A-t azért tud.

2016. nov. 17. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!