Nem indul az autóm az első hideg napok beköszöntével Idei akksi van bent. Rádiót is kiszereltem már. Akksi problema talán?
Figyelt kérdés
#akkumulátor #akksi lemerül
2016. nov. 13. 09:35
11/17 anonim válasza:
Lehet, csak a saruk nincsenek rendesen feltéve.
12/17 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam az akciós Varta akkumulátorral. A 8 éves neve nincs aksit kellett vissza tenni, és indított. Most megvárom, hogy eladják az elfekvő készleteket a hidegek után, aztán veszek újat.
13/17 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
én a Puntommal jártam gyakran így.Kicseréltettem a generátor,utána is csinálta...Kiderült,hogy az akkusaru rögzítése-kábele nem volt jó...Úgyhogy kezdd azzal,hogy megnézed azokat,mielőtt komolyabb költségekbe vered magad...
14/17 Szabolcs1995 válasza:
hát igen sajnos az akumlátor :D az öszes szuzukinál ez van ha az aksi le merül akkor hiába tolod be az autot lehet elindul de utána egy idö után el gyengül az auto és meg áll
15/17 orasbacsi válasza:
Nem egyértelmű a kérdés.Az önindító sem indul be,vagy az meghajtja a motort,de az nem akar működni?
16/17 anonim válasza:
Ha az akku jó, akkor lehet az önindító, én egyszer a Saxo-val jártam úgy, hogy megálltam valahol és nem akart utána újra elindulni. Aztán kiderült az önindítóból letörött egy kis darab valahogy, a szerelő visszahegesztette, aztán mehettem is.
17/17 XT4 válasza:
Ha dízeles a kocsid akkor az a baj hogy befagyott a dízel ha pedig benzines akkor vizes a benzin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!