Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Csak te lásd a képernyőn lévő...

Csak te lásd a képernyőn lévő dolgokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, régebben hallottam egy olyanról ha egy bizonyos réteget leszedsz a telefon kijelzőjéről, és átteszed pl a szemüvegedre, akkor csak általad lesz látható a képernyő tartalma, lehetséges ez vagy csak mítosz ? ha igen akkor valaki tudna adni pontos leirást?

2016. nov. 8. 22:06
 1/3 |Orfeusz| ***** válasza:

Monitorokkal lehet, de ez inkább érdekesség mint praktikus dolog. A polarizáló filmet lehet róla leszedni, de ezzel ugye tönkre is vágod a monitort (telefont).

Szerintem IPS kijelzővel nem is lehet megcsinálni, itt jobban egybe van építve a polarizáló a képernyővel.

Telefon ilyen mókolásáról még nem hallottam, gondolom nem véletlenül.

2016. nov. 8. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolkodj kicsit!

Ha csak a te szemüvegedre teszel át egy fóliát, és a monitorodhoz nem nyúlsz, mitől fogja nem látni azt a többi ember?

Na ugye...

Amire te gondosz, az a betekintésvédelmi monitorszűrő.

30 fokra szűkíti a betekintési tartományt, de a vállad mögül akkor is látszani fog.

[link]

2016. nov. 8. 22:37
 3/3 Wadmalac ***** válasza:

Privacy screen protector néven kereshetsz ezt a látószög-redukáló fóliát minden telefon típusra.

Olyan nincs, amivel csak te láthatod, csak a szög szűkíthető.

Azt feljebb leírták, hogy a telók lcd képernyőinek gyári polárszűrőjét nem lehet lebarmolni.

2016. nov. 9. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!