Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Euronics visszaveszi e?

Karcsi07 kérdése:

Euronics visszaveszi e?

Figyelt kérdés
Sziasztot. Vettem egy routert az euronics-ban és nem vagyok vele megelègedve. Az lenne a kérdésem hogy ha megvan a róla kiadott blokk és még egy hónapja sem vettem akkor visszaveszik vagy pénzt adják vissza vagy egyik sem? (A router dobozára rá van írva hogy 3 év garancia és a router 6000ft volt!)
2016. nov. 2. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem.

Miért vennék vissza?

Te választottál egy routert, aminek a paraméterei neked nem felelnek meg (gyenge térerő, vagy szerinted lassú).

ettől függetlenül az eszköz nem hibás, csak ilyen. Egy másik ugyanilyen típusú is pontosan ilyen lesz, tehát nincs miért cserélni.

Spórolni akartál, vettél egy olcsó routert, ami olyan, amilyen. Ha egy kicsit jobbat vettél volna, nincs gondod.

De mindez nem a gyártó és nem az eladó hibája.

2016. nov. 2. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
3 napig cserélték volna vissza talán, ebben sem vagyok biztos, a pénzt akkor adják vissza, ha gyári hibája van, azt is rövid határidőn belül. Utána a garancia csak a javításra vonatkozik. Jobban jársz, ha eladod Jófogáson, ha végképp nem kell.
2016. nov. 2. 12:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2016. nov. 6. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!