Sony vegas pro 10 probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sony Vegas pro 10 ben csináltam egy videót de amikor lerendereltem akkor egy tök sima fekete kép fogadott de a hang hallatszódott. Mit tehetnék? Nagyon sürgös lenne!!!2016. okt. 31. 17:46
1/1 anonim válasza:
En a 13-at hasznalom es nekem is volt egyzser egy ilyan problémám először megpróbáltam azt hogy kijelöltem az egészet hátha nem jelöltem ki az egészet es le rendereltem de nem lett jó aztám rákattintottam a videó sávra mert eddig a hangsáv volt kijelölve és aztán a videó sav lett kijelölve és igy lerendereltem es jo lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!