Hogy keressek neten "kis méretű laptopot"?
Figyelt kérdés
Már nem is tudom mi a neve, kerestem notebook-ként, netbook-ként, mindenhogy, de egyszerűen csak a normális méretű laptopokat adja ki mindenhol...
Tehát én olyan "laptopot" szeretnék, ami hasonló szisztémán működik, csak fele akkora. Suliba szeretném hordani füzetek helyett.
2016. okt. 30. 21:02
2/5 |Orfeusz| válasza:
A netbookok kihaltak.
Vannak kicsi, 11-13" méretű laptopok (az általános laptop méret 15,6", ezek jóval kisebbek).
Ezen kívül vannak transformer laptopok (tablet + laptop egyben), meg vannak rendes tabletek billentyűzet tokkal.
Szerintem nézz be egy Media Marktba, vagy olyan üzletbe, ahol vannak kiállítva laptopok. Ott ki tudod próbálni, hogy melyik méret felel meg neked.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. okt. 30. 21:13
4/5 anonim válasza:
"Suliba szeretném hordani füzetek helyett."
Hogy fogsz belőle kitépni lapot ha menned kell a retyóra?
5/5 Szirty válasza:
A kijelző mérete alapján keress...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!