Laptop fedlap zsanér javítás drága?
Valamiért a 2 zsanér közül az egyik szorult, észre sem vettem, és lehajtáskor az az oldala felrepedt, nem tudom visszapattintani, kicsit eltört.
Ez kb hány ezer ft lesz?
Köszi!
Attól függ hogy mi tört ki rajta.
https://www.youtube.com/watch?v=2VhXsJNX3eM
Szoktam pántot cserélni, de sokszor kalandos a rögzítés a törött elemek között, hiszen kivétel nélkül a csavarok fészke szakad fel.
A gyári csere leírás arra az esetre ad útmutatást ha semmi se sérült csak a pántot kell cserélni.
Az alkatrész maga 3 ezerből kijön, de nem ez a nehezebb része, hanem a műanyag elemek rekonstrukciója.
Ha el is vállalják szervízben, szerintem csak a műanyag ház cseréjével, aminek az árát plusz be kell kalkulálni.
25-30 ezerre tippelek.
Ha így használod tovább, azt kockáztatod hogy a pántoknál átvezetett kábelek megsérülnek.
Ha garanciás és nem volt leejtve, érdemes megnézetni, ez benne van a garanciába, bár et a típus már vagy 3 éves lehet, azt pedig még jóindulattal sem lehet a szavatosságba sem eladni.
Ha nem vállalják, keress meg privátban.
Kösz a választ, érdekes hogy még ilyen témában is van hozzáértő itt:)
Ezt mindenképp alkatrészcserével szokták? Én abban reménykedtem hogy szétszedik, majd összerakják ragasztással.
Az egyik zsanér valamiért szorul, nehezen fordul, így az alsó részénél semmi baj, csak a fedőlapi része feszítődött le(pont fordítva mint a videón), valami törött műanyag részt látok, remélem fém résznek nincs baja.
Ha a zsanér szorulást javítanák, és vissza tudnák pattintani + ragasztani a kifeszült/tört fedélrészt, az megoldaná a dolgot egyenlőre.
Hova lenne érdemes vinni ? félek hogy lehúznak
- [link]
- [link]
" Én abban reménykedtem hogy szétszedik, majd összerakják ragasztással. "
Szervizben nm ragasztgatnak ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!