Ebay-hez! Miert nem tudom kifizetni az ebay-en rendelt dolgomat?
Figyelt kérdés
Csak ezt az egy dolgot nem engedi, azt irja, hogy error, illetve, hogy :" The sellers can't accept payments right now. Contact them for help."
Viszont a "cartombol" nem akarja kivenni s azt írja, hogy fizessem ki, de folyton errort ír.. Azóta már más is rendeltem, azokkal minden rendben van, de ez nem akar működni. Mit kell tennem? Illetve ha nem fizetem ki mi történik?
2016. okt. 18. 01:43
1/2 anonim válasza:
Jelezd az ebay-nek az errort. Screenshot róla, meg minden, amit ők is láthatnak.
2/2 anonim válasza:
Pontosabban mit rendeltel es honnan? Nem veletlenul arrol az olcso mobiltelefonrol volt szo amit a minap kerdett itt valaki...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!