Milyen tabletet ajánlanátok, ha mindenképpen Samsungot szeretnék?
Figyelt kérdés
Nem vagyok informatika zseni.És egy olyan tabletet szeretnék aminek legyen jó a kamerája legyen újjab tipusú és könnyen kezelhető és bírja sokáig.A samsungok közül szeretnék egy modellt.80ezer Ft-nál semmiképpen se kerüljön többe!2016. okt. 17. 18:35
1/5 Varga Péte4 válasza:
Csakis Samsungot! :)
Nézz szét az edigial.hu-n.
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy a samsungok közül melyik jó ár/érték arányban?!
2016. okt. 17. 19:06
4/5 Varga Péte4 válasza:
Adott gyártó esetében az ár/érték arány nagyjából állandó. Magyarul: többnyire a drágább jobb.
Persze a lényeg az, hogy mit vársz el egy tablettől.
Az üzemidő sem igazán kritikus, mert szerintem teljesen mindegy, hogy 1-2- vagy 3 naponta kell tölteni. Azt a legalsó kategóriától eltekintve valamennyi tudja, hogy egy töltéssel egynapi normális hsználatot kibír. A napi 6-8 órát meghaladó folyamatos használat meg úgyis káros az egészségre. ;)
5/5 anonim válasza:
Samsung Galaxy Tab2, három éves és most is kifogástalanul működik. Ennyire jók ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!