Milyen e-cigit vegyek ha az extrém nagy gőzt szeretem?
Van olyan, aminek nagy gőze van: eVic VTC Mini Cubis.
Szerintem ez jó és 30000Ft. körül van.
Ennél nagyobb gőzt szerintem nem tud e-cigi. Alacsony ellenállású legyen a kazán hozzá, az a lényege, olyat kell keresgetni.
Ne zavarjon, hogy kb. 5 éve e-cigizek, de amúgy ha már kinézted, akkor miért kérdezed?
Amit írtam, azt élőben is kipróbáltam már, nekem sajnos nem olyan van, de annak az aormája, az íhatása és a párája is brutális.
Ne a videóknak higgyél és ne csak a leírásoknak, mert nem tudod, hogy azt milyen körülményekben készítették.
Semmi baj nincs, nem szoktam megsértődni, csak nem értettem.
Régen az volt a jó, hogy bementél egy ilyen szaküzletbe és kipróbálhattad, most már nem tudod, csak megveszed és kész. Ráadásul mikor én vettem akksit dohányboltban, akkor közölték, hogy nincs rá garancia, úgy vegyem meg, pedig drága volt.
Amúgy meg ezek már változtatható feszültségűek, szóval te majd beállítod magadnak, amilyet akarsz, meg többféle kazánt is lehet ezekhez venni, azért írtam, hogy a legkisebb ellenállásút kell, ami jó még hozzá.
Egyébként miért számít neked ennyire a nagy gőz?
Amúgy a folyadékok között is van eltérés gőzben. Az ilyen olcsóbb, 1000Ft-osok az én tapasztalataim szerint nem adnak akkora gőzt, mint a drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!