Sokat romlik a VHS minősége?

Nem fog romlani.
Ettől rosszabb nincs már.

A VHS-t az alacsony felbontású CRT tévékhez tervezték, ott is a készülék és a kazetta minősége határozta meg, hogy utána mi jött ki a végén. Én kb. 10 évig VHS-eztem, nem éreztem minőségromlást, ha egy kazettára többször vettem fel, hacsak nem sérült a szalag, de a CRT tévé ki sem hozta, másrészt sokszor a forrás minősége (pl. '90-es évek végén AM-mikro antenna) is zajos volt.
De, ha van olyan ketyeréd, amivel számítógépre tudsz felvételt készíteni, miért nem a forrásból teszed és miért kell előtte VHS-re rögzíteni?

Előzővel értek egyet. VHS mai szemmel pocsék minőségű. Már az átlagos analóg kábelTV is sokkal jobb minőségű, mint a VHS. Vedd fel közvetlenül.
Manapság VHS->PC digitalizálásnak csak akkor van értelme, ha régi családi videókat akarsz archiválni.

"viszont a tévében adják rendes vágatlan verzióban is"
Amit a tévében leadnak, azt valaki fel is fogja a netre tölteni, csak jó helyen kell keresgélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!