Valaki megpróbál segíteni? Minden játékot ledob az asztalra a gépem random percenként.
Figyelt kérdés
Elindítok egy játékot. OK elindul stb játék közbe kidob és lerakja az asztalra... (desktopra) Már kezd idegesitő lenni hogy percenként lerak és mindig visszakell rá kattintanom alul... Valaki nem tudja hogy lehetne megcsinálni hogy ne dobjon le? Olvastam róla kérdéseket hogy feladatkezelőben baszakodjak valamivel de amit tudtam azt mindet leállítottam de úgyanúgy ledob minden TELJES KÉPERNYŐS játéknál.. Minden tippet választ kérek mert már fogalmam sincs mit próbáljak meg hogy végre ne dobáljon le.. Előre is köszönöm a választ!! =)2016. szept. 23. 14:06
1/1 Vertel válasza:
Esetleg nem lehet,h a windows gombod be van ragadva nállam is volt ilyen problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!