Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a gépigénye a Cisco Packet...

Mi a gépigénye a Cisco Packet Tracer Student 6.1.1-nek?

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 20:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi a képzésen nagyjából Core2-es, 10-12 éve ott működő számítógépeken futtattuk, amik ráadásul nem is a legtökéletesebb konstrukciók voltak, korukhoz képest sem.

Igaz, én egy OKJ-s rendszergazdai képzés keretén belül ismertem meg. Itt 1-2 szervernél és 10-15 laptopnál többet nem tettünk egy hálózatba, s a szimulált CISCO eszközökből, ill. azokon belül sem használtunk mindent. Nyilván egész városnyi terjedelmű hálózatok szimulálásánál (mint mondjuk egy erősebb egyetemi képzésen, vagy gyakorlati munkahelyen) több számítás kell a szimuláció során, ugyanazon a gépen lassabb lesz a csomagok útjának valósidejű modellezése.

De lényeg a lényegben : nem lehet olyan durva a rendszerkövetelménye, a mai viszonyokhoz képest, amikor egy Chrome böngésző egy 16 GB RAM-os gépen is képes felzabálni 9 GB-ot, szerintem egész elfogadható.

Azt nem merem biztosra állítani, hogy pl. egy Pentium 4-es, 3-as kategóriájú gépen is elfutna, de az sem kizárt szerintem, ha a szimulációs sebességgel szemben nagyobb türelme van a felhasználónak.

2016. szept. 24. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!