Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom beállítani...

Hogyan tudom beállítani Windows alatt, hogy a géphez hálózaton való hozzáféréskor minden alkalommal jelszót kelljen beírni?

Figyelt kérdés
'A' gépről szeretném elérni 'B' gépet hálózaton. Azt szeretném, hogy ilyenkor minden alkalommal be kelljen 'A' gépen írni 'B' jelszavát.

2016. szept. 18. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a "minden" alkalom elég meghatározhatatlan fogalom. Minden mikor? Minden egyes fájl megnézésénél.? Minden egyes böngészônyitásnál? Minden 1kB letöltésénél, esetleg minden 1GB után?

A windowsban csak egy un session van definiálva, ha egyszer beütötted a jelszót akkor addig enged amig ott vagy.

2016. szept. 18. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
B gép jelszavát minden egyes eléréés után meg kellene változtatnod. Ha ez nem történik meg semmi értelme az egésznek. Ugyanis a B gép mindíg kéri a jelszót, csakhogy az A gép a felhasználó fárasztása nélkül megadja a jelszót a B gépnek.
2016. szept. 18. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, de mi van ha illetéktelen ül épp annál az 'A' gépnél, és jelszó nélkül hozzáfér 'B'-hez?:)

Amúgy a mindig-et úgy értettem, hogy minden egyes hálózaton történő 'B' gépre kattintáskor.

2016. szept. 19. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!