Hogyan oldják meg, hogy utántöltés után már ne működjenek az elektromos öngyújtók és gázgyújtók?
Mert hiába lehet utántölteni. Megtöltöd és mégsem működik többet. Vagy nem jön a gáz, vagy ha jön, a szikra nem gyújtja be. Szinte minden gáz és ön -gyújtó ha kifogy egyszer mehet a kukába. Nem vettétek még észre?
Vajon miért?
Én nem vettem észre ilyet. Számtalanszor töltöttem számtalan féle gyújtót.
Mindegyik működött utána is.
Nem vettem észre.
Általában leejtés miatti elhalálozás, kölcsönadás utáni vissza nem adás és elvesztés miatt kellett csak új gyújtót venni.
Már azon gondolkozom, hogy esetleg nem jó (szennyezett) gáz van az utántöltőmben. De az a sárga, fém, Magyar feliratos utántöltőm van amit mindenhol lehet kapni. Csak nem az a ludas?!
Egy pakli gázbegyújtóm van már, használhatatlan. Szikra van, sistereg a gáz, de 20 kattintásból egyszer ha begyulladnak... Esetleg szétégett valami bennük? Nem tudom. Olyan összeesküvés feelingem van már, hogy biztosan úgy csinálják hogy elromoljon. De úgy látom más nem tapasztalja ezt. Akkor csak nálam lehet a hiba...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!