Mivan? 1. Készíts egy parancsikont az asztalon a hl2. exe-re. 2. Ha kész van, akkor jobbklikk -> Tulajdonságok 3. A célhoz, az elérés után beírod a következőt: "X:\Program Files\GMOD11\hl2. exe" -steam -game garrysmod -appid 4001
Figyelt kérdés
az nCore os g-mod irta ezt... Wat?
ott nem is lehet semmit sem átirni...
vagy hova mit?? pls help
2016. szept. 10. 08:22
1/5 anonim válasza:
Kattints az asztalra jobb klikkel, ott -ÚJ- -Parancsikon- és oda másold be a célt.
2/5 Szirty válasza:
Itt annyi a lényeg, hogy a hl2.exe filet parancssori paraméterekkel kell indítanod.
Beírhatod parancssorba is (futtatás -> CMD)
3/5 BringaManó válasza:
#2: ha az eredetit nem értette, akkor ebből biztos vágni fogja. :-D
4/5 Szirty válasza:
"ha az eredetit nem értette,"
Nem éltem ilyen feltételezésekkel. Válaszoltam a kérdésre egy alternatív megoldással.
Arra a szögre akasztja amelyikre akarja.
5/5 BringaManó válasza:
OK :-)
Akkor kétféleképpen értelmeztük a "Mivan?...Wat?...Hova mit??" kollekciót: te kérdésként, én értetlenkedő segélykiáltásként. :-)
Drukkolok neki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!