Hétfőn vettem egy ASUS PB238Q IPS Monitort van rajta 4 USB csatlakozó, és nem működik miért van ez?
Figyelt kérdés
bármilyen USB-s készüléket dugok be a monitor USB csatlakozójába nem észleli olyan mint ha nem is dugtam volna be semmit ez miért van, a monitor teljesen új 3 év garancia járt hozzá ASUS nem hinném hogy hibás lenne mert azért csak kipróbálják, valaki erre valamiféle megoldással tudna nekem szolgálni ?2016. szept. 7. 15:31
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Keress a dobozában egy nyomtató kábelt és dugd be ahová illik a vége, a másik végét pedig a gépbe.
Jobbról a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!