Nem jó a neoncső a gépbe?!?!
Szerintem senki nem fogja érteni, hogy miről beszélsz. Egyvalami biztos csak: valószínűleg nem a gépbe van neoncső, hanem a gépben. De hogy milyen gép, meg mit akarsz vele, meg hogyan van beszerelve és mi a funkciója.
Csinálni sok mindent lehet vele, az én ötletem az, hogy keress egy magas löszfalat, ami azért nem teljesen függőleges, hanem mondjuk olyan 70%-osan lejt (Balatonszemesen a Bagolyvár utca végén van ilyen, ha nem a lépcsőn indulsz le a strandra, hanem elmész kicsit balra a lépcső tetejénél), és küldd le onnan úgy, hogy a lehető legtöbbet pörögjön esés közben. Mire leér az aljára, feltehetően megoldódik a neoncső problémája is, és hát hatalmas feeling. Mi a haverommal anno egy rossz mosógépdobot küldtünk le onnan, hát mit mondjak... azzal sem volt több gond utána.
Hát igen. A Neoncső alapvetően narancsvörös fényt ad. :)
Egyébként meg nyilván nem jó. Cseréld ki.
Figyelem!
Én értem, hogy mire gondol a kérdező, habár ehhez kellenek előismeretek amiket ő magától értetődőnek tekint...
Feltehetően a számítógépe oldallapján van egy plexi ablak, amin be lehet tekinteni a gyönyörű alkatrészekre, amelyeket megvilágít egy zöld fénycső, hogy kellően hangulatos legyen. Gyerek kiment a szobából, oszt' mire visszament, nem világított a fénycső.
a kérdésre pedig a válaszom:
Abból, hogy akkor szűnt meg a lámpa működni, amikor rövid időre ott hagytad a számítógépet, nem derül ki, hogy mi okozza a problémát... Lehet, hogy csak szétcsúszott a tápkábel, de lehet, hogy a fénycsövön belül van a gond. Előbbi könnyen orvosolható, utóbbi esetben kuka, vehetsz (azaz szüleid vehetnek) másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!