Egyik rádióm se fogja Kaposváron a Petőfi rádiót. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Se a telóm, se az autó rádió se a rendes rádióm se fogja.2016. szept. 4. 20:40
2/7 anonim válasza:
Nem maradsz le semmiről, egy kalap kaki a változtatások óta...
3/7 anonim válasza:
Pécs 103,7, Nkanizsa 94,3 itt keresd.
De azért ne feledd, hogy a rádióhullámokat egy antennának nevezett "dróttal" kell fogni.
4/7 anonim válasza:
kb 2-3éve cseszték el, előtte nagyon könnyű volt hallgatni,manapság normális antenna nélkül neki se állj!
5/7 A kérdező kommentje:
Az igaz, de a Morning show oda fog lehet átmenni, én meg se kocsiba se telón nem fogom sehogy :/
2016. szept. 4. 22:52
6/7 anonim válasza:
oda biztos nem,a közmédiában utálják őket,,ezért is nem lesz frekvencia hosszabbítás a class-al
7/7 A kérdező kommentje:
Mikor leírtam utána gondoltam át. Igen, ott nem feltétlen szeretik a humort. Netes cuccba belehallgattam, hát.... inkább nem akarom fogni. De a rock rádió jó lenne ha országos lenne. Bár ott sincs Kárpátia.
2016. szept. 5. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!