Raspberry Pi hez kell DC DC converter, mint ahogy volt a videoban?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=bA9Ol6q9Xmc
ha igen melyik felel meg az aliexpressrol,erre a celra
2016. szept. 4. 10:28
1/3 Gugu Gabor válasza:
Igazából nem értettem hogy pontossan mit szeretnél kérdeznu, minden esetre a pi nek 5vdc kell az áram erősség pi függő a 3 hoz aszem 2.5 ampert ajánlanak de elmegy kevesebbel is.
2/3 anonim válasza:
A csóka arról beszél, hogy milyen lehetőségek vannak a rasberry tápellátásra. Én amikor anno rendeltem tápegységgel együtt kaptam és a mikro usb-n keresztül táplálja - ahogy egyébként a videón is láthatod.
DC-Dc adapternek akkor van értelme ha pl egy 12Vos akksiról szeretnéd működtetni a cuccot, egyébként simán mehet a hozzákapott tápegységről.
3/3 anonim válasza:
Bármelyik telefontöltőről (micro usb) működik, csak, ha meg van terhelve, újraindul, ha nem kap elég áramot. Ezért 2.5-3 ampereset használj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!